LN-Pennut

Biamin Lemmenloitsu ”Lempi” lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät ok. PRA ja SD2 kantaja, EIC vapaa vanhempien kautta. Lempillä on rodunomaisista kokeista NOME-B AVO3

Lempi on vilkas ja vietikäs narttu. Vilkkaudestaan huolimatta sillä on hyvä hermorakenne ja se on mm. passitilanteissa täysin hiljainen ja rauhallinen. Se on ollut helppo kouluttaa suuren miellyttämishalunsa vuoksi. Lempi on sosiaalinen niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Metsästyskoirana Lempi on periksiantamaton ja se käyttää vainuaan erittäin hyvin. Minkään riistan kanssa sillä ei ole ongelmia vaan se kantaa täysin oma-aloitteisesti kaikkea riistaa.

Chilihunters Aquila Nipalensis ”Nova” lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät ok. SD2, CNM, PRA vapaa. Nova siirtyy NOME-B kokeessa avoimeen luokkaan.

Novan omistaja Anna kuvaa Novaa näin: ”Nova on työintoinen ja nopea koira, sitä on helppo motivoida ja se oppii nopeasti. Treeneissä se on itsenäinen ja vauhdikas. Riistan käsittelyssä ei ole ollut ongelmia. Vesi on sille todella mieluinen elementti, se menee uimaan mistä vaan ja koska vaan.

Arjessa Nova on yhdellä sanalla sanoen helppo. Se on avoin ja sosiaalinen toisille ihmisille ja koirille. Se kulkee mutkattomasti mukana missä tahansa, on rohkea ja iloinen ja ottaa tilanteet avoimesti vastaan. Kiihkeästä luonteestaan huolimatta se on tavallisessa perhearjessa rauhallinen ja huomaamaton ja toimii ihailtavan varovasti pientenkin lasten kanssa. Novalla ei ole ollut mitään ongelmia terveyden kanssa, eläinlääkärissä on käyty vain rokotuksilla”