Pentuja 2022

Biamin Lemmenloitsu ”Lempi” lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät ok. PRA ja SD2 kantaja. Lempillä on rodunomaisista kokeista NOME-B AVO3

Lempi on vilkas ja vietikäs narttu. Vilkkaudestaan huolimatta sillä on hyvä hermorakenne ja se on mm. passitilanteissa täysin hiljainen ja rauhallinen. Se on ollut helppo kouluttaa suuren miellyttämishalunsa vuoksi. Lempi on sosiaalinen niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Metsästyskoirana Lempi on periksiantamaton ja se käyttää vainuaan erittäin hyvin. Minkään riistan kanssa sillä ei ole ongelmia vaan se kantaa täysin oma-aloitteisesti kaikkea riistaa.

Lindeth Henry ”Härö” Lonkat A/A, Kyynärpäät 0/0, Silmät ok, PRA, EIC, CNM, SD2, HNPK ja DM normaali. Häröllä on NOME-B 2XALO1, NOWT VOI1, NOWT SM-21 3.sijoitus.

Häröllä on suuri moottori ja valtava työskentelyhalu. Se on työskennellessään vahva ja nopea. Härölle käy kaikki riista, eikä sille ole tarvinnut erikseen esitellä eri riistoja. Härö on ollut paljon mukana suurissakin jahdeissa ja se on näissä tilanteissa tarkkaavainen ja keskittynyt.

Härö on sosiaalinen niin vieraita ihmisiä kuin toisia koiriakin kohtaan. Sillä on luontainen halu tehdä yhteistyötä ohjaajan kanssa.