LH-Pennut

Lempille syntyi 16.3 yhdeksän pentua. 5 tyttöä ja 4 poikaa. Kaikille pennuille on jo löytynyt oma koti

Lempi on astutettu Hjalliksella. Odotamme pennuista riistaviettisiä ja hyvän työmoottorin omaavia noutajia. Toivomme pennuille metsästäviä ja/tai harrastavia koteja. Tässä pentueen sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI22616/17&ReknoI=FI21725/17

Biamin Lemmenloitsu ”Lempi” lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät ok. Lempillä on 2 x ALO1 NOME-B ja siirtyy avoimeen luokkaan.

Lempi on vilkas ja vietikäs narttu. Vilkkaudestaan huolimatta sillä on hyvä hermorakenne ja se on mm. passitilanteissa täysin hiljainen ja rauhallinen. Se on ollut helppo kouluttaa suuren miellyttämishalunsa vuoksi. Lempi on sosiaalinen niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Metsästyskoirana Lempi on periksiantamaton ja se käyttää vainuaan erittäin hyvin. Minkään riistan kanssa sillä ei ole ongelmia vaan se kantaa täysin oma-aloitteisesti kaikkea riistaa.

Shimnavale Jay ”Hjallis” lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, silmät ok.

Koetuloksia: NOME-A 2x A1 (vara-sert), NOME-B VOI1, NOWT 2xVOI1

Hjallis on erinomaisen riistavietin omaava noutaja, jolta ei riistat maastoon jää. Se on melko itsenäinen ja kohtuullisen kova uros. Hjallis on hyvä riistankäsittelijä ja sillä on hyvä vainu. Luonteeltaan se on melko rauhallinen ja tasainen. Hjallis tulee hyvin toimeen vieraiden koirien kanssa ja se on sosiaalinen ihmisiä kohtaan. Kotioloissa Hjallis on rauhallinen ja helppo.